Telefon: 08-553 663 00 info@mgvux.se
MGvux - Skapa din egen framtid

Om oss

Mediagymnasiet foto

Om vår skola

MediaGymnasiet är en av landets äldsta friskolor. Det är drygt 20 år sedan den startades av Margret Näsström och Björn Johnsson, båda med ett förflutet som lärare. Än idag är de som ägare aktiva i att förverkliga visioner som styr skolans utveckling.

MediaGymnasiet har sedan starten profilerat sig mot mediebranschen och många av våra tidigare elever återfinns idag på olika medieföretag. Vår ambition är att du som har intresse av medier ska utvecklas mot det som är din vision genom lärarnas kompetens och din egen motivation.

Vår vision för dig!

Inom väggarna finns möjlighet för dig att utvecklas hur långt som helst. Men det gäller att du själv söker kunskap och gör det av eget intresse. Vi vet att det inte går att servera dig kunskap på fat eller tvinga i dig något du inte själv vill ha.

Din kunskap är ett resultat av din egen aktivitet. Det vi erbjuder är inspirerande miljö med kunnig och engagerade lärare samt professionell utrustning. Själva driftkraften måste finnas i dig. En skola utan begränsningar där du inte bara arbetar som om det vore på riktigt utan där du gör riktiga produktioner för riktiga beställare.

En skola som inte bara förbereder dig för arbetsmarknaden utan en skola som är en del av arbetsmarknaden.

Det är vår vision!

Lämna in din ansökan

Ansök här